نوشته های من

نوشته های یک دانش آموز برای تحصیل، تهذیب، ورزش

نوشته های من

نوشته های یک دانش آموز برای تحصیل، تهذیب، ورزش

نوشته های من

مقام معظم رهبری: من به جوانها مى‌گویم: تحصیل، تهذیب، ورزش. تحصیل کنید؛ یعنى نیروى خرد، فکر، مغز، علم در شما تقویت شود.
در کنار تحصیل، تهذیب باشد. دلهاى شما جوانها نورانى است؛ فطرت الهى در شماها زنده و درخشان است. امروز شما خودتان را به کارهاى نیک، خلق‌نیک، رفتارنیک اگر وادار کنید و عادت بدهید، هویت انسانى شما همین‌جور شکل مى‌گیرد و تا آخر عمر این دستاورد با شما خواهد ماند. بخصوص در این مقطع سنى شماها، که یک مقطع زرین است؛ یک مقطع طلایى است.
ورزش هم یک کار لازم است. من به همه‌ى جوان‌ها، دخترها، پسرها، توصیه‌ى دائمى‌ام این است که ورزش بکنند.

طبقه بندی موضوعی

نقدی برای فیلم معراجی ها

سه شنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۰۴:۵۹ ب.ظ

                   

            نقدی بر فیلم معراجی ها

فیلم معراجی ها ساخته مسعود ده نمکی فیلمی است که امروزه یکی از پرفروش ترین فیلم های سال به شمار می آید. این فیلم به نظر فیلمی طنز است چون اکثر بازیگران آن بازیگران فیلم های طنز هستند ولی موضوع ابتدا و انتهای آن فرق زیادی با هم دارد و از یک موضوع مشخص پیروی نمی کنند. کارگردان خواسته تا چند موضوع مثل طنز جبهه و صحنه های غمناک جبهه را کنار هم نشان دهد که این موضوع باعث کاهش کیفیت فیلم شده است. امروزه فیلم های طنز زیادی برای دفاع مقدس ساخته می شوند مثل فیلم های اخراجی های 1،2،3 که  ساخته ی همین کارگردان هستند.در اخراجی های1 فردی به نام مجید که هیچ اعتقادی به خدا ندارد به خاطر عشقش به دختر یک روحانی به جبهه می رود و در آخر به مقام والای شهادت می رسد و در قسمت سوم این مجموعه افرادی که در سری اول افرادی با ایمان و با خدا بودند مقام های مهم دولتی را در دست گرفته اند و در کار خود کوتاهی می کنند که این موضوع برای کسانی که به خوبی با دفاع مقدس آشنا نیستند علی الخصوص نسل جوان اتفاق بدی است و باعث ایجاد تصورات غلط در جامعه می شود.فیلم طنز نیز برای نشان دادن دفاع مقدس لازم است ولی در حد لزوم،در سال های اخیر فیلم های طنز زیادی در این باره ساخته شده است ولی ما چند فیلم داریم که چهره واقعی دفاع مقدس را به تماشاگران نشان داده است. امروزه مردم بر این باورند که افرادی که به جبهه رفته بودند بخاطر عشق به یک فرد خاص(همانند اخراجی های1) ویا برای کسب سهمیه های مختلف (همانند ضد گلوله) و نظایر آن به جبهه رفته بودند.چرا امروزه فیلم هایی مثل «آژانس شیشه ای» را کمتر می بینیم تا چهره ی واقعی خانواده های شهدا و جانبازان را نشان بدهند. چرا به جای اینکه فیلم هایی مثل «چه» بیشترین سالن ها را داشته باشند فیلم هایی مثل «رسوایی» که موضوع آن توهین به یک روحانی است و نقش اصلی فیلم در پایان از خدا نا امید می شود باید بیشترین سالن ها را در سطح کشور داشته باشند و چرا باید از فیلم «رستاخیز» که با بی احترامی تمام چهره ی امامان را نشان داده و به مقدسات ما مسلمانان توهین کرده طوری که بیشتر مراجع از این فیلم شکایت کرده اند حمایت کرد و به آن اجازه پخش داد.در یک کلام ما باید انقلابی بزرگ در صنعت فیلم انجام دهیم تا آیندگان با استفاده از آن ها تصویری ماندگار از دفاع مقدس در ذهن خود داشته باشند.

 

نویسنده:ابوالفضل اصغری

  • ابوالفضل اصغری

نظرات  (۱)

خیلی خوب بود، کاش یک مقداری بیشتر به موضوع فیلم معراجی ها اشاره می کردید.
ولی در کل جالب بود.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی